Info blog Info blog za naše članke
 • Kako vpliva kvalitetna vsebina na optimizacijo spletnih strani

  Filed under Novice
  Feb 20

  Tudi, če optimizacijo spletnih strani ne znamo narediti je že veliko, če znamo pisati kvalitetno vsebino na spletno stran, katero želimo optimizirati. Vsak je iz svojega področja lahko zelo dober in lahko veliko napiše o tem. Če imate spletno stran o svoji dejavnosti lahko zelo veliko pišete o tem, ker imate veliko znanja na svojem področju. Spletna stran katera je ažurna , da se objavljajo na njej vedno nove stvari, ki so povezane z našim poslom so veliko bolj kvalitetne in več bralcev pripeljejo na njo in s tem zelo pomagajo pri uvrstitvi vaše strani. Res je da je pri optimizaciji spletnih strani še to daleč od uspeha ampak je že narejeno 40 do 50 odstotkov optimizacije.

  Če imate zanimivo spletno stran, ki ima veliko koristne vsebine, da se vsak bralec nekaj nauči ali pridobi koristne informacije je takoj vredna več in tudi obiskovalec se bo vrnil na njo če bo videl da ima spletna stran vedno novo vsebino.

  Primer: Članek, ki smo ga napisali na spletni strani za optimizacijo optimizacija-spletnihstrani.eu/optimizacija-spletnih-strani-rbt-d-o-o nima veliko obiska, ker še ni visoko uvrščen in s tem pride zelo malo ljudi do njega, če išče po ključnih besedah v googlu. Po naših meritvah pa obiskovalec, ki je prišel do tega članka pa je članek tudi prebral, ker je napisan dokaj kvalitetno in tudi nekaj posla smo pridobili na podlagi tega predstavitvenega članka.

  Omenjen članek pa bomo še optimizirali s tem da bomo pridobili še veliko linkov do tega članka in bo tudi visoko uvrščen, če boste napisali v iskalnik optimizacija spletnih strani. Verjetno ne bomo na prvi strani zaradi veliko hude konkurence ampak na drugo stran iskalnika pa bi lahko prišli mogoče pa tudi na prvo stran.

  Tagged as:

Comments are closed.